Araban Kaymakamlığı'nın 3 Sodes Projesi Kabul Edildi - Son Dakika
Yerel

Araban Kaymakamlığı'nın 3 Sodes Projesi Kabul Edildi

Araban Kaymakamlığı'nın hazırladığı 3 projenin, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında desteklenmeye değer görüldüğü bildirildi.

04.01.2012 11:20

Araban Kaymakamlığı'nın hazırladığı 3 projenin, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında desteklenmeye değer görüldüğü bildirildi.

Kaymakam Emre Nebioğlu, yaptığı açıklamada, hazırladıkları 3 projenin de eğitime yönelik olduğunu belirtti. Birinci proje kapsamında 8. sınıfa devam eden 100 öğrenci için SBS kursu açılacağını ve öğrencilere sınav kaygısı, hızlı okuma gibi konularda eğitim verileceğini ifade eden Nebioğlu, kursa katılacak öğrenciler için piknik ve gezi düzenleyeceklerini dile getirdi.

İkinci projeyle ilçedeki 15 okulun kütüphanelerinin tadilattan geçirileceğini ve kütüphanelere kitaplık ve kitap alınacağını bildiren Nebioğlu, şunları kaydetti:

"Diğer projemiz kapsamında ise 250 öğrencinin katılacağı basketbol, futbol, voleybol, tenis, güreş ve Uzakdoğu sporları kursu açılacak. Kursa katılan öğrencilerin kıyafetleri ve malzemeleri de proje çerçevesinde alınacak. Öğrencilerin nezih ve temiz bir ortamda spor yapması sağlanacak. Proje çerçevesinde turnuva ve piknik gibi organizasyonlar gerçekleştirilecek."

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Araban Kaymakamlığı'nın 3 Sodes Projesi Kabul Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement