Aydın TÜMSİAD'ta Nusret Ünal Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Aydın TÜMSİAD'ta Nusret Ünal Güven Tazeledi

Aydın TÜMSİAD\'ta Nusret Ünal Güven Tazeledi

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Aydın Şubesi 3. Olağan Genel Kurulunda, mevcut başkan Nusret Ünal güven tazeledi.

28.01.2014 09:39  Güncelleme: 09:58

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi 3. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Nusret Ünal güven tazeledi.

TÜMSİAD Aydın Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu geniş bir katılımla gerçekleşti. Şube yönetim kurulu ve komisyonlarının seçildiği genel kurulda, genel faaliyet raporu, şube bütçesi ve 2014 yılı tahmini bütçesi de ibra edildi. Mevcut Başkan Mimar Nusret Ünal'ın dışında başka başkan adayının olmadığı genel kurulda tek liste oy birliğiyle yeniden göreve seçildi.

Genel kurul üyelerine bir teşekkür konuşması yapan TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal, "2010 yılının Şubat ayında Aydın'ımızda şubeleşen derneğimiz o günden bu güne çok güzel mesafeler kat etti. Öncelikle Kurucu Başkanımız Sayın Özcan Petekkaya'ya teşekkürlerimi sunarım. Aydın'ımıza katma değerler oluşturacak bir çok projeye beraberce imza attık. Gerek iş adamlarımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz eğitim ar-ge faaliyetleri gerekse sosyal projelerimiz takdire şayandı. Bundan sonra da önümüzde yapılacak çok iş olduğunu düşünüyorum. İlk günkü heyecan ve disiplinle çalışmalarımıza devam etmeyi temenni ediyorum. Dört yıldır bize teveccüh gösteren iş adamı kardeşlerimize yönetim kurulumuz adına saygı ve şükranlarımı sunarım" dedi.

Genel kurul sonucunda Nusret Ünal başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Sezar Yüksel, Serdar Ertuğrul, Yüksel Yolçi, Ömer Hakan Çamlıca, Kanat Ay Karul, Ali Dinçer, Hüseyin Erol ve Talat Çerçi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın TÜMSİAD'ta Nusret Ünal Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement