Barış Manço Ödülü Anadolu Liselerine - Son Dakika
Yerel

Barış Manço Ödülü Anadolu Liselerine

Kepez Belediyesinin düzenlediği Barış Manço Müzik Ödülleri'nde, dereceye giren ilk 3 öğrenci de Anadolu liselerinden çıktı Kepez Belediyesinin ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği Liselerarası Barış Manço Müzik Ödülleri'nin finali, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

27.02.2015 11:25

Kepez Belediyesinin düzenlediği Barış Manço Müzik Ödülleri'nde, dereceye giren ilk 3 öğrenci de Anadolu liselerinden çıktı

Kepez Belediyesinin ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği Liselerarası Barış Manço Müzik Ödülleri'nin finali, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Finale kalan 10 öğrencinin jüri ve seyirci karşısındaki son performanslarının değerlendirildiği yarışmada, yaklaşık 500 müziksever bir araya geldi.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, geceye eşi Ayşe Tütüncü ile katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ile çok sayıda müzik öğretmeninin de izlediği yarışma, konser havasında geçti.

Yarışmanın birincisi, ATSO Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Alança Oskay oldu. Oskay'ın ödülü olan orgu, Başkan Tütüncü ile eşi Ayşe Tütüncü birlikte verdi. İkinciliği kazanan Kepez Anadolu Lisesi öğrencisi Nilsu Kaya'nın İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural tarafından elektro gitar hediye edildi. Aynı liseden Veli Duman ise üçüncü oldu. Duman'a ödülü olanan klasik gitarı Başkan Yardımcısı Özsoy verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Barış Manço Ödülü Anadolu Liselerine - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement