Başkan Arslan, Çiğli'yi Karış Karış Geziyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Arslan, Çiğli'yi Karış Karış Geziyor

Başkan Arslan, Çiğli\'yi Karış Karış Geziyor

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, ilçedeki mahalleleri gezmeye Şirintepe Mahallesi ile devam etti.

10.08.2015 12:26

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, ilçedeki mahalleleri gezmeye Şirintepe Mahallesi ile devam etti. Şirintepe Mahallesi'nde gün boyu incelemelerde bulunan Başkan Arslan'a Şirintepe Mahalle Muhtarı Ümit Öztürk, başkan yardımcıları, fen işleri ve temizlik işleri müdürleri ile teknik ekip de eşlik etti.

Yoğun mesaisi içerisinde belirli aralıklarla ilçedeki mahalleleri gezen, inceleme ve denetlemelerde bulunan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Şirintepe Mahalle Muhtarı Ümit Öztürk, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve teknik ekiple beraber Şirintepe Mahallesi'nde yerinde tespit ve incelemelerde bulundu.

Buraya yapılması planlanan hizmet ve düzenlemelere yönelik bilgi veren Başkan Arslan, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Mahalleyi karış karış gezen Arslan, Çiğli'nin her noktasını gezmeye, sorun ve talepleri yerinde incelemeye devam ettiklerini belirterek, "Şirintepe de Çiğlimizin önemli mahallelerinden biridir. Çiğli'de herkesin huzurla ve iyi koşullarda yaşayabilecekleri bir kent oluşturma idealimiz var. Bu anlamda yeni proje ve hizmetleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Şirintepe Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Evka-2 Cemevi arkasında bulunan araziye otopark yapımı için gerekli çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinlemek bizim için çok önemli. Çiğli halkının memnuniyeti her şeyin üzerindedir. Bu uğurda belediye olarak günceli yakalamaya, canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Arslan, Çiğli'yi Karış Karış Geziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement