Başkan Çerçi, Yeni Mahalle'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi, Yeni Mahalle'de İncelemelerde Bulundu

Başkan Çerçi, Yeni Mahalle\'de İncelemelerde Bulundu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yeni Mahalle’yi ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

19.08.2015 15:35

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yeni Mahalle'yi ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılacağı sosyal tesisleri her mahalleye kazandıracaklarının altını çizen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonlarını mahalleleri tek tek dolaşarak geçiriyor. Horozköy'den sonra Yeni Mahalle'de de yatırım atağına geçeceklerini belirten Başkan Çerçi, "Yeni Mahalle'mizde bulunan boş araziyi belediyemize kazandırarak, halkımızın için neler yapabiliriz, bunu araştırıyoruz. Sosyal ve kültürel faaliyetler, halkımızın sosyal hayat içerisinde daha fazla yer almalarını sağladığı için bu yöndeki çalışmalarımızı hiç aralık vermeden sürdürüyoruz. Buradaki boş alan üzerinde de yine diğer mahallelerimizde yapmayı planladığımız gibi sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin yapılabileceği gençlerin, çocukların ve hanımların devamlı kullanabilecekleri tesisler açmayı planlıyoruz. Bunun yanı sıra mevcut park ve bahçelerde de incelemelerde bulunarak, eksiklerin giderilmesi noktasında çalışmalarımızı yaptık. Yürüyüş insan sağlığı açısından çok önemli bir aktivite olduğu için park ve bahçelerimizin kenarlarına vatandaşlarımızın yürüyüş yapabilmeleri için yürüyüş yolları yapacağız. Gençlerimizin ve de özellikle çocuklarımızın eğlenebileceği yeni alanlar, park ve bahçelerin oluşturulması için de park ve bahçeler müdürlüğümüz ve fen işleri müdürlüğümüz ile sürekli istişare durumundayız. Oluşturulacak olan bu parklarda ne kadar banka ve oyun gruplarına ihtiyaç var bunların da talep listelerini oluşturuyoruz. Bütün çalışmalarımız vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda gerçekleşmekte" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi, Yeni Mahalle'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement