Başkan Hançerli, Beldelerde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Hançerli, Beldelerde İncelemelerde Bulundu

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte beldelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

23.02.2014 12:14

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte beldelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Hayıroğlu, Ovakavağı, İsmil ve Yarma beldelerini ziyaret eden Hançerli, buralarda Belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hançerli, beldelerde çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Karatay Belediyesine bağlanan köy ve beldelerde çocuk oyun gurubu, basketbol sahası, açık hava fıtness aletleri, yeşil alan ve asfalt çalışmalarının yanı sıra kumlama, altyapı çalışmaları ile camiler, okullar, parklar, sosyal tesisler gibi alanlarda da temizlik, bakım, çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirildiğini ifade eden Hançerli, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte çalışmaları yerinde incelediklerini vurguladı.

İki ay sonda yürürlüğe girecek olan Büyükşehir Yasası kapsamında çalışmaların tüm belde ve köyleri kapsadığını söyleyen Hançerli, İsmil'de park çalışmasının tamamlandığını, cami alanında kalan gasilhane binasının ise inşaatının devam ettiğini dile getirdi.

Hançerli, ilçe merkezinde ne hizmet yapılmışsa 4 belde ve 25 köye de aynı hizmeti kazandıracaklarını sözlerine ekledi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Hançerli, Beldelerde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement