Başkan Karataş: "Esnaf Sanatkar ve İş Adamlarımız 15 Temmuz'da Dik Durdu" - Son Dakika
Yerel

Başkan Karataş: "Esnaf Sanatkar ve İş Adamlarımız 15 Temmuz'da Dik Durdu"

Başkan Karataş: "Esnaf Sanatkar ve İş Adamlarımız 15 Temmuz\'da Dik Durdu"

Ordu’nun Fatsa İlçe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, "Fatsa’daki esnaf sanatkar ve iş adamlarımız dik durarak milli iradesini gösterdi” dedi.

09.08.2016 15:09

Ordu'nun Fatsa İlçe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, "Fatsa'daki esnaf sanatkar ve iş adamlarımız dik durarak milli iradesini gösterdi" dedi.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası olarak 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi sonuna kadar milli iradeye olan bağlılıklarını gösterdiklerini belirten Karataş, "Demokrasi için tek yürek, tek millet, tek devlet, tek bayrak ve tek vatan olduğumuzu tüm dünyaya gösterdik" ifadesini kullandı.

Karataş şöyle konuştu: "15 Temmuz gecesi milletimiz ve milli kurumlarımız, demokrasimize kasteden alçakça bir saldırıyı önlemiştir. Halkımız sandığa ve demokrasiye sahip çıkmıştır. Darbe girişimi haberleri ortaya çıktığı gece, birliğimiz ve oda-borsa camiası olarak tepkimiz ilk anda ortaya koyduk. Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve Meclis'teki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz. Allah'a şükür milletimizin sağduyusu, feraseti, cesareti ve Allah'ın yardımıyla bu belayı, bu fitneyi durdurduk. Bu şerden hem demokrasimizi hem de birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıktık. Hepimiz demokrasi konusunda toplumda sağlanan bu büyük mutabakatın değerini bilmeliyiz." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karataş: 'Esnaf Sanatkar ve İş Adamlarımız 15 Temmuz'da Dik Durdu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement