Batmanda Öğrenci Ve Veliler Beraberce Bilgi Yarışmasına Katıldılar - Son Dakika
Yerel

Batmanda Öğrenci Ve Veliler Beraberce Bilgi Yarışmasına Katıldılar

Batmanda Öğrenci Ve Veliler Beraberce Bilgi Yarışmasına Katıldılar

Batman Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu tarafından organize edilen bilgi yarışmasında, öğrenci ve veliler kıyasıya yarıştı.

08.04.2015 07:53

Veliler ve öğrenciler birlikte yarıştı

Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu bahar etkinlikleri kapsamında öğrenci velileri ve öğrencilerin yarıştığı bilgi yarışması düzenledi.

İl Halk Kütüphanesi binasında bulunan konferans salonunda gerçekleşen Bilgi yarışmasına öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulunun bahar etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği bilgi yarışmasında veliler çocuklarıyla birlikte yarıştı.

Bilgi yarışmasının sonunda kısa bir konuşma yapan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, "Çok güzel bir yarışma gerçekleştirildi, bende bir veli olarak duygulandım. Bu sürecin içinde yer alan hem yarışmacı velilerimiz, hem de burada bu birlikteliği sağlama adına bulunan siz velilerimiz, aslında hepiniz birincisiniz. Burada bulunmanız en değerli varlığınız, sevgili çocuklarınızla yakından ilgileniyor olmanız, çocuklarınızı mutlu etmekle beraber, onlara çok değer verdiğinizi de göstermiş oldunuz. Bu etkinlikle, okul veli işbirliğini de güzel bir şekilde göstermiş oldunuz. Emeği geçen okul idaresi, öğretmen arkadaşları ve duyarlılık gösterip katılan siz değerli velilerimizi kutluyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda Öğrenci Ve Veliler Beraberce Bilgi Yarışmasına Katıldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement