Bayburt İşkur Müdürlüğünden Bilgilendirme Semineri - Son Dakika
Yerel

Bayburt İşkur Müdürlüğünden Bilgilendirme Semineri

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünce, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı çalışanlara yönelik bilgilendirme ve iş arama becerileri semineri düzenlendi.

10.12.2015 15:44

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünce, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı çalışanlara yönelik bilgilendirme ve iş arama becerileri semineri düzenlendi.

Bayburt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda iki oturum olarak gerçekleştirilen seminerlere, TYP kapsamında çalışan yaklaşık 900 kişi katıldı.

Seminerde katılımcılara, İŞKUR'un hizmetleri, kendilerinin yararlanabileceği teşvikler ve meslek edindirme kursları hakkında bilgiler verilerek, iş arama sürecinde dikkat etmeleri gerekenler anlatıldı.

Bayburt'taki iş piyasası ve iş yaşamı hakkında bilgilendirmede bulunulan seminerde, 2015 yılında yapılan İşgücü Piyasası Analizi çalışmasından alınan bilgilerle, ilde en çok talep edilen meslekler ve açık iş oranı yüksek sektörler hakkında bilgi verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt İşkur Müdürlüğünden Bilgilendirme Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement