Beşiktaşlı Yönetici ve Taraftarlar Dörtyol'da Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Beşiktaşlı Yönetici ve Taraftarlar Dörtyol'da Bir Araya Geldi

Beşiktaş Kulübü Taraftarlar, Dernekler, Basketbol ve Kürek Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Dörtyol Beşiktaş Taraftarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 5. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katılarak, taraftarlarla bir araya geldi.

11.01.2014 11:10

Beşiktaş Kulübü Taraftarlar, Dernekler, Basketbol ve Kürek Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Dörtyol Beşiktaş Taraftarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 5. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katılarak, taraftarlarla bir araya geldi.

Özköse, etkinlikte yaptığı konuşmada, Dörtyol'da taraftarlarıyla buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, en ücra köşelerde bile teşkilatlanmış olan kulüp derneklerine destek olmak çin ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk de takımın iyi gününde arkasında olan taraftarın, kötü günlerinde de desteğini eksik etmemesinin birlik ve beraberlik açısından önemli olduğunu kaydetti.

Dernek Başkanı Abdullah Karabulut ise geleneksel hale getirdikleri kutlama etkinliklerinin amacının taraftarlarla kulüp yöneticilerini tanıştırmak ve kaynaştırmak olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından sanatçı Coşkun Sabah sahne aldı.

Etkinliğe Dörtyol Cumhuriyet Savcısı İhsan Güngör, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Dörtyol Ticaret Odası Başkanı Cemal Talay ve taraftarlar katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beşiktaşlı Yönetici ve Taraftarlar Dörtyol'da Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement