Beyoğlu Yaz Spor Okulları" Sezonu Başladı - Son Dakika
Yerel

Beyoğlu Yaz Spor Okulları" Sezonu Başladı

Beyoğlu Belediyesi'nin yaz aylarında düzenlediği spor okulları, Sütlüce Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı.

12.07.2015 13:29

Beyoğlu Belediyesi'nin yaz aylarında düzenlediği spor okulları, Sütlüce Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, geleneksel hale getirilen spor okulları kapsamında 2 bin 500 ilk ve ortaokul öğrencisine yelken, futbol, basketbol, voleybol ve yüzme eğitimi verilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, en büyük hastalıkların yiyeceklerden ve hareketsizlikten oluştuğunu, bu nedenle herkesin spor yapması gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Ben de bir baba olarak evde çocuklarımın beslenmelerine ve hareketine dikkat ediyorum; Beyoğlu'nda 40 bin çocuğum var. 40 bin çocuğun sağlıklı olması benden sorumlu. Kendimi sorumlu görüyorum. Kefken Kampı'na şimdiye kadar 60 bin çocuk katıldı. Burada kültür, müzik, spor yapıyor, denize giriyor 20 bin çocuğumuza Hasköy sahilinde buz pateni yaptırıyoruz. Okullarda her yıl 5 bin çocuğumuza altı seansta yüzme eğitimi veriyoruz. Daha fazla çocuğa ulaşmamız lazım. 10 bin başvuru olsa 10 bin çocuğumuza hizmet veririz."

Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulları'na katılmak isteyen öğrenciler, başvuru formlarını Gençlik Merkezi'nden temin edebilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyoğlu Yaz Spor Okulları' Sezonu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement