Bolvadin Osb'ye Yatırımcı Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Bolvadin Osb'ye Yatırımcı Müjdesi

Karaca Tank ve Ağır Makine Ticaret Sanayi Anonim Şirketi, Bolvadin ilçesi Kemerkaya’da bulunan Organize Sanayi Bölgesine, ikinci yatırımcı olarak müracaat etti

24.06.2013 17:37

Karaca Tank ve Ağır Makine Ticaret Sanayi Anonim Şirketi, Bolvadin ilçesi Kemerkaya'da bulanan Organize Sanayi Bölgesine, ikinci yatırımcı olarak müracaat etti.

Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan başkanlığında, Kaymakamlık Toplantı Salonu'ndaki toplantıya, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Dayı, Derviş Aynacı, Selahattin Tokpınar, Kemerkaya Belediye Başkanı Asım Gürbüz, Müteşebbis Heyeti Başkanı Fatih Ergün, Belediye Meclis Üyeleri, Ticaret Odası Temsilcileri ve OSB temsilcileri katıldı.

Her türlü yeraltı ve üstü akaryakıt tankı, kalorifer ve buhar kazanı imalatı üzerine faaliyet gösterecek firmaya müteşebbis heyeti tarafından yapılan değerlendirme sonucu, Kemerkaya Organize Sanayi Bölgesinde 13 bin metrekare sanayi parseli tahsis edildi.

Firma yetkilileri ile ileriki haftalarda yapılacak sözleşme sonrasında, firmanın en kısa sürede faaliyete geçeceği belirtildi. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bolvadin Osb'ye Yatırımcı Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement