Bu Araçlar Bir Başka - Son Dakika
Yerel

Bu Araçlar Bir Başka

Bu Araçlar Bir Başka

Değişik illerden gelen modifiye araç tutkunları Görele’de buluştu.

12.05.2014 15:09

Değişik illerden gelen modifiye araç tutkunları Görele'de buluştu.

Sosyal medya grubu öncülüğünde Trabzon, Giresun, Gümüşhane, Gürcistan, Ordu ,Bayburt, Samsun ve Rize'den gelen 500 civarındaki modifiye araç tutkunu Görele'de bir araya geldi.

Modifiye tutkunları organizasyonda gösteri yaparken, gösteriye yoğun ilgi gösteren çok sayıda vatandaş da araçları yakından görme fırsatı buldu.

Bu organizasyonun, modifiyeli araç tutkunlarının ikinci buluşması olduğunu belirten Sosyal Medyada Görele King Special Kurucusu Tanju Kaya, "Bu gün burada kimsenin keyfi kaçmadan hep birlikte güzel bir gün geçirelim. Biz bu buluşmayı "Caddeler Pist Olmasın" sloganıyla yaptık. 3-5 kişinin caddelerde gösteri yapması sonucu araçlarımız bağlanıyor. Bu gün tüm Karadeniz burada geldiğiniz için tekrar hepinize teşekkür ediyorum. Buradan çıkarken de herkesin nizami gitmesini istiyoruz. Dağınık giderseniz çok iyi olur toplu olarak gitmeyin. Bundan sonraki toplantılarımızın festival coşkusu içinde geçmesini sağlayacağız. Amacımız, otomobil tutkunlarını tek çatı altında toplayarak birlik ve beraberlik içinde kardeşçe hareket etmelerini sağlamak istiyoruz. İkinci buluşmamız oldukça kalabalık ve keyifli geçti. Bu buluşmamızda bizlere destek veren Başta Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener ve Emniyet teşkilatımız olmak üzere tüm otomobil tutkunlarına teşekkür ediyor vehepinizin anneler gününü kutluyorum "dedi.

Organizasyona egzoz, tampon, jantlarında değişiklik yapılan araçların yanı sıra kamyonet ve minibüslerin de katılması dikkat çekti. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bu Araçlar Bir Başka - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ilhan akgün: bu organizasyonu yaparken katılımcılara yaş kriteri getirin.oaganizeye gelirken 140 km hız yapan gençler aile katliamına neden olacak şekilde kazaya neden oldular.allahtan maddi hasarla atlattık.kendi otosu pert olan çocuk yaştaki sürücü olayın önemini anlamayan davranışlar sergileyerek işin komedi gibi olduğunu sandılar. 0 0 Yanıtla

Advertisement