Büyükşehir Belediyesinden "Anneler Günü" Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesinden "Anneler Günü" Kutlaması

Ankara Büyükşehir Belediyesinde görev yapan kadın personelin "Anneler Günü"nün düzenlenen program ile kutlandığı bildirildi.

12.05.2015 20:47

Ankara Büyükşehir Belediyesinde görev yapan kadın personelin "Anneler Günü"nün düzenlenen program ile kutlandığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Basın Basın Merkezi'ninden yapılan açıklamasında, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Anneler Günü" kutlama programında, sanatçı Nur Yoldaş'ın Kent Orkestrası eşliğinde şarkılar seslendirdiği belirtildi.

Programda, FOMGET Halk Oyunları Ekibi ile Hanım Lokalleri üyelerinden oluşan  Folklor Ekibi'nin farklı yörelere ait dans gösterisi sunduğu ve BELMEK'lerde görev yapan müzik öğretmenleri tarafından da konser verildiği kaydedildi.

ATO Congresium da düzenlenen "Anneler Günü" özel programına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek eşi Nevin Gökçek, belediye çalışanları, belediyenin kadın personeli ve Hanım Lokalleri'ne üye kadınların katıldığı bildirildi.

Programda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, kadınların "Anneler Gününü" kutladığı belirtti.

Açıklamada, Gökçek'in, salonda bulunan kadınlar adına eşi Nevin Gökçek'e güllerden oluşan bir buket hediye ettiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesinden 'Anneler Günü' Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement