Çardak Topsurlar Göleti ile 4 Bin 300 Dekar Tarım Alanı Sulanacak - Son Dakika
Yerel

Çardak Topsurlar Göleti ile 4 Bin 300 Dekar Tarım Alanı Sulanacak

Çardak Topsurlar Göleti ile 4 Bin 300 Dekar Tarım Alanı Sulanacak

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcısı Oğuz Kasap ve şube müdürleri ile birlikte Manavgat ilçesi Çardak Köyü ve Çardak Topsurlar Gölet’inde incelemelerde bulundu.

30.09.2014 12:17

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcısı Oğuz Kasap ve şube müdürleri ile birlikte Manavgat ilçesi Çardak Köyü ve Çardak Topsurlar Gölet'inde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Manavgat ilçesi Çardak Köyü deresinde inceleme yapan DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, daha sonra tamlandığında 4 300 dekar tarım alanını borulu sistemle sulayacak olan Manavgat Çardak Topsurlar Göleti inşaatında kullanılacak kaya dolgu malzemesi için ocak sahasında incelemeler yaptı. Son olarak Topsurlar Göleti'nin inşaatına geçen Özgür, gölet inşaatındaki çalışmaları ve işin seviyesi hakkında bilgi alarak şantiye defterini imzaladı.

İncelemelerin ardından bir açıklama yapan Turkay Özgür, "Tamamlandığında 4 bin 300 dekar tarım alanını borulu sistemle sulayacak olan Topsurlar Göleti'nin gövdesinin bulunduğu bölümde sıyırma kazılarına başlandığını ve çalışmaların devam ettiğini müşahede ettik. Emeği geçen firma ve DSİ çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çardak Topsurlar Göleti ile 4 Bin 300 Dekar Tarım Alanı Sulanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement