CHP Adan Kadın Kolları Eşgüdüm Toplantısı - Son Dakika
Yerel

CHP Adan Kadın Kolları Eşgüdüm Toplantısı

CHP Adan Kadın Kolları Eşgüdüm Toplantısı

CHP Adana Kadın Kolları, ilçe kadın kolları başkan ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştiren 17. Eşgüdüm Toplantısı’nda, 2015 genel seçimlerinde nasıl bir yol haritası izleneceği konusu görüşüldü.

22.09.2014 11:54

CHP Adana Kadın Kolları, ilçe kadın kolları başkan ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştiren 17. Eşgüdüm Toplantısı'nda, 2015 genel seçimlerinde nasıl bir yol haritası izleneceği konusu görüşüldü.

CHP Adana İl Başkanlığı'nda yapılan toplantıda konuşan CHP Adana Kadın Kolları Başkan Rukiye Çinkılıç, sözlerine Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde özveri ile çalışan kadınlara teşekkür ederek başladı. Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde 40 günlük bir yarışa çıktıklarını ifade eden Çinkılıç, "Kadın kolları olarak elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Seçilmemiş olabiliriz ama önemli olan çalışmaktı. Adana'da yüzde 51 oranında bir oy çıkarttık. Bunun için sizleri kutluyorum" dedi.

Seçimlerin ardından CHP'de yaşanan olağanüstü kurultaya da değinen Rukiye Çinkılıç, "Kurultay bir demokrasi şölenine dönüştü. Sandalyelerin atılmasını bekleyenler hayal kırıklığı yaşadılar. Her ili adayda oldukça güzel konuşmalarla demokrasi ilkelerini gündeme getirdiler, birbirlerine sevgi ve saygıyı ön plana çıkardılar. Kurultay sonucunda yarışı kaybeden Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu için 'Şimdiye kadar benim rakibimdi. Ama bundan sonra Kılıçdaroğlu benim genel başkanımdır' diyerek örgüt terbiyesini ortaya koydu" diye konuştu.

Başkan Çinkılıç, kurultay sonunda oluşan parti meclisinin gerçekten CHP'ye emek vermiş üyelerden oluştuğuna dikkat çekerek, "Yeni katılan arkadaşlarımızın da CHP'ye güç vereceğine inancımız sonsuzdur. Kadın kolları örgütü olarak biz 2015 genel seçimlere nasıl bir yol haritası izleyeceğimizi Adana bazında konuşacağız. Elbette ki genel merkezimiz politikalarımızı belirleyecek. 16-17 Mayıs'ta İstanbul'da il kadın kolları başkanları toplantımız yapılacaktır. O toplantı öncesinde siz ilçe başkanlarımızın yereldeki görüşlerini alarak, ben İstanbul'daki toplantıda aktaracağım. Katkılarınız bizler için çok önemli" ifadelerini kullandı.

Toplantı, seçimler öncesi örgütlerin durumu ve çalışma planının oluşturulması ile son buldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Adan Kadın Kolları Eşgüdüm Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement