Çiftçiler İçin Resmi Yardım Talebinde Bulunuldu - Son Dakika
Yerel

Çiftçiler İçin Resmi Yardım Talebinde Bulunuldu

Çiftçiler İçin Resmi Yardım Talebinde Bulunuldu

Demre Kaymakamı Murat Uz, geçtiğimiz hafta sonu ilçede meydana gelen hortumun çiftçilere verdiği zararı gidermek için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

22.01.2016 16:03

Demre Kaymakamı Murat Uz, geçtiğimiz hafta sonu ilçede meydana gelen hortumun çiftçilere verdiği zararı gidermek için çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Uz, maddi yardımın yapılması için valilik kanalıyla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na talepte bulunduklarını açıkladı.

Demre'de meydana gelen ve 285 seranın zarar gördüğü hortum sonrası ilçede acil durum ilan edildi. İlçedeki tüm kamu kurumları çiftçilerin ihtiyaçlarını giderebilmek için seferber edilirken, Demre Kaymakamı Murat Uz'da, çiftçilere maddi yardım yapılması için bakanlığa resmi olarak talepte bulunulduğunu bildirdi.

Hasar tespit çalışmalarına bizzat eşlik eden Demre Kaymakamı Murat Uz, çiftçilerin hortumdan gördüğü zararı en aşağıya çekmek adına gerekli çalışmaların başladığını belirterek, "Hortumda zarar gören çiftçilerimizin zararlarını en asgariye indirmek için valiliğimiz kanalıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na maddi yardım talebinde bulunduk. Maddi yardım geldiği anda en adaletli şekilde bu ücreti çiftçilerimize paylaştıracağız. Bunun yanında, maddi yardım gelene kadar afetin ilk gününden bu yana çiftçilerimizin ihtiyaç duyduğu, odun, gıda ve eşya yardımlarını ivedi olarak gerçekleştiriyoruz. Tüm çiftçi vatandaşlarımıza tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiftçiler İçin Resmi Yardım Talebinde Bulunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement