Develililer Derneği Yeni Yönetiminden Başkan Memduh Büyükkılıç'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Develililer Derneği Yeni Yönetiminden Başkan Memduh Büyükkılıç'a Ziyaret

Develililer Derneği Yeni Yönetiminden Başkan Memduh Büyükkılıç\'a Ziyaret

Kayseri Develililer Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın ile yönetim kurulu üyeleri Halil Yücel, Tayfur Yurtseven, İsmail Arslan, Yaşar Tekdemir, Ahmet Kozan ve Ali Özkan, Melikgazi Belediyesi Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

19.06.2015 15:26

Kayseri Develililer Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın ile yönetim kurulu üyeleri Halil Yücel, Tayfur Yurtseven, İsmail Arslan, Yaşar Tekdemir, Ahmet Kozan ve Ali Özkan, Melikgazi Belediyesi Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Develililer Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 6.olağan genel kurulunun Haziran ayında yapıldığını ve yeni oluşan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tanışma ziyaretinde bulunduklarını belirten Başkan Dr. Ahmet Özyalçın, "Develi'nin Kayseri'nin en büyük ilçesi olduğunu, Kayseri'de ikamet eden ve çalışan çok sayıda hemşerileri olduğunu belirterek, derneklerinin üyeleri arasında birlik ve dayanışmayı arttırabilmek için çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiğini" kaydetti.

Yeni dönemde yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Özyalçın, özellikle gençlere yönelik projeler geliştirmek istediklerini ve bu konuda yönetim olarak karar aldıklarını belirtti.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç derneğin ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade ettikten sonra belediye olarak tüm sivil toplum kuruluşlarını ayrım gözetmeden desteklediklerini, oda, dernek ve vakıfların yapmak istedikleri birçok çalışmada dayanışma içinde olduklarını belirtmiş ve dernek çalışmalarında birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develililer Derneği Yeni Yönetiminden Başkan Memduh Büyükkılıç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement