Devrek'te Erbakan'ı Anma Programı - Son Dakika
Yerel

Devrek'te Erbakan'ı Anma Programı

Devrek\'te Erbakan\'ı Anma Programı

Devrek'te "Erbakan'ı Anma ve 28 Şubat Konferansı" adlı program düzenlendi.

28.02.2013 12:33  Güncelleme: 12:35

Devrek'te "Erbakan'ı Anma ve 28 Şubat Konferansı" adlı program düzenlendi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde de ünlü siyaset adamı ve Saadet Partisi Genel Başkanı merhum Necmettin Erbakan'ın 2. ölüm yıldönümü nedeniyle anma programı düzenlendi. Devrek Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ve Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Erbakan'ı Anma ve 28 Şubat Konferansı'nda Devrekliler ve partililer bir araya geldi. Tarihçi-Yazar Ekrem Şama'nın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte

konuşan Saadet Partisi, İlçe Başkanı Hasan Öztürk, şöyle dedi:

"Merhum liderimiz aramızdan ayrılalı iki yıl oldu. Onun eksikliğini her an hissediyoruz ve hissetmeye de devam edeceğiz. O hepimizin hocasıydı. Gönlü hepimize yetecek kadar sevgi doluydu. Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Cennette mekanı en yükseklerde olsun. Biz farkında olsak ta olmasak ta Erbakan büyük bir devrime önderlik etti. Milli görüş hareketini başlattı. Bu siyonizme karşı savaş demekti. Bu hakkı üstün tutmak demekti. Biz bu yolu böyle gördük ve böyle inanıyoruz. Bizim bugüne kadar yaptığımız siyaset bu kutsal yol içindi ve ona yönelikti çünkü bu yol, hidayet arayan ve kurtuluşa sahip olanların yoludur. Bu yol, davasını her şeyin üzerinde tutanların yoludur. Bu yol, fedakarlıkla -duayı rehber edinenlerin yoludur, Bu yol, kula kulluğu reddedenlerin yoludur, Bu yol, her şeyin tek ve gerçek sahibi olanın yoludur. Şunu iyi bilmeliyiz ki bizler, ödenmesini gereken bedelin tamamını ödemeyi kabul etmedikçe dünyaya saadet nizamı gelmeyecektir. Şimdi iş başa düştü sorumluluk artık bizim omuzlarımızda. Hep beraber yeniden ayağa kalkacağız ve hocamızın açtığı yolda yürümeye devam edeceğiz."

Düzenlene etkinliğe; SP İl Başkanı Sadık Kar ve yönetim kurulu üyeleri, SP Devrek Belediye Meclis Üyesi Sefer Köse, Türk Büro-Sen Devrek İlçe Başkanı Ramazan Dernek, Çaycuma ve Gökçebey SP ilçe başkanları ve çok sayıda partili ve Devrekli katıldı.

Programdan sonra Konuşmacı Tarihçi- Yazar Ekrem Şama'ya

İlçe Başkanı Hasan Öztürk tarafından ilçenin simgesi olan Devrek Bastonu hediye edildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek'te Erbakan'ı Anma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement