Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, Muhtarlarla Buluştu

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçeki mahalle muhtarıyla bir araya gelerek, sorunlar ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulundu.

24.04.2014 13:05  Güncelleme: 13:03

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçeki mahalle muhtarıyla bir araya gelerek, sorunlar ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Döşemealtı'ndaki 32 mahelle muhtarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, tarım arazilerinin korunması, sınır ihlalleri, mera alanlarının belirlenmesi gibi konular görüşüldü.

Genç, toplantıda yaptığı konuşmada, küçükbaş hayvan otlatmada yaşanan sınır ihlallerinin ortadan kaldırılması için mahalle muhtarlarının ilke ya da prensip kararı alması gerektiğini belirterek, çözüm noktasında her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.

Bütün mahallelerde mera olduğunu ve yaylalarda da benzer bir uygulama ile hayvan sahiplerinin hayvanlarını otlatmada sorun yaşamayacağını ifade eden Genç "Başka bölgelerden gelen hayvan sahiplerinin de özellikle ekili ve dikili alanlara karşı dikkatli ve hassas olması gerekiyor" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement