Erdemli'de 30 Ağustos Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de 30 Ağustos Coşkusu

Erdemli\'de 30 Ağustos Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramının 92. yıl dönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi Erdemli'de de törenle kutlandı.

30.08.2014 14:29  Güncelleme: 14:41

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıl dönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi Erdemli'de de törenle kutlandı.

Erdemli Belediyesi Sahil Bandı tören alanındaki Atatürk Anıtı'na kaymakamlık makamı çelengi Vali Yardımcısı Emin Sait Karahaliloğlu, Garnizon Komutanlığı çelengi İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Orhan Baş ile belediye başkanlığı çelengi ise Erdemli Belediye Başkanı Mükkerem Tollu tarafından sunuldu.

Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından da günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Başçavuş Osman Nuri Yüksel yaptı.

30 Ağustos Zaferi'nin 92'inci yıl dönümünün büyük bir coşku içinde kutlandığını belirten Yüksel, "Bugün asil Türk Milleti ve onun bağrından çıkan kahraman Türk Ordusu'nun en şanlı zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zaferi'nin 92'inci yıl dönümüdür. Bu zafer Ulu Önder Atatürk'ün önderliğinde, çelikleşmiş bir milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, dünyanın en güçlü ordularına karşı elde edilen, hürriyet ve bağımsızlık aşkı ile yanan bir milletin sarsılmaz azim ve inancının zaferidir" dedi.

Öğrenciler tarafından da günün anlam ve önemine dair şiirler okundu.

Törene, Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş ile kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, oda temsilcileri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement