Esgiad'tan Başkan Ataç'a Kutlama Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Esgiad'tan Başkan Ataç'a Kutlama Ziyareti

Esgiad\'tan Başkan Ataç\'a Kutlama Ziyareti

Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, 30 Mart yerel seçimlerinde Tepebaşı Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Başkan Dt. Ahmet Ataç'ı makamında ziyaret ederek kutladı.

16.05.2014 14:59

Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, 30 Mart yerel seçimlerinde Tepebaşı Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Başkan Dt. Ahmet Ataç'ı makamında ziyaret ederek kutladı.

Ziyaret nedeniyle iş adamlarına teşekkür eden ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ataç, Tepebaşı'nın 1999'da kasaba olduğunu, şimdi sevilen, önde gelen bölge olduğunu belirtti. Önümüzdeki beş yıl bu bölgenin merkez olacağını belirten Ataç, "İnşaat hareketliliği de bunu gösteriyor. Bir süre önce Selanik'e gittik. Tepebaşı nüfusunda bir belediye ama ilçe belediyeleri var. Tepebaşı da gelecek yıllarda Eskişehir'in kalbi olacak, ilimizi temsil eden bölge olacak. Sosyal, sanatsal, kültürel ve sağlık alanındaki çalışmalarımız, alzheimer hastalarına, çocuk ve kadınlarımıza dönük çalışmalarımız devam ediyor. Yüzme havuzu projemiz, çocuklarımız için kreş projemiz, 2 bin kişilik düğün salonu projemiz var. 60 dönümlük alana botanik park yapılacak. İçinde spor tesisleri de yer alacak. Ancak bütün bu projeler birkaç yıla yayılarak yaşama geçirilecek. Zira geçen beş yıl boyunca çok iş yapıldı ve şimdi tasarruf zamanı" dedi.

ESGİAD Başkanı Serkan Zengin de ziyarette, tüm üyeleri tek tek tanıttı ve derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. ESGİAD'ın, Eskişehir'in en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ifade eden Zengin, "Yalnızca üyelerimiz için değil, Eskişehir için çalışıyor, projeler üretiyoruz. Eskişehir'i ilgilendiren her konuda derneğimiz kentimizden yanadır. Bu anlamda Eskişehir için çaba sarf eden her kurumla ortak çalışma yapmaya hazırız. Tepebaşı Belediyesi ile de ortak projeler yaşama geçirebiliriz. Tepebaşı bölgesi yalnızca günleri değil, akşamları da son derece hareketli. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirebiliriz. Alışveriş caddeleri projemizi, Tepebaşı'nda da yaşama geçirebiliriz. 150'yi aşan üyesiyle Eskişehir için çalışan ESGİAD, Tepebaşı'na katkı sunmaya da hazırdır" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esgiad'tan Başkan Ataç'a Kutlama Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement