Fırat'ın Batısındaki Güvenlik Bölgesi Kararı Yine Uzatıldı - Son Dakika
Yerel

Fırat'ın Batısındaki Güvenlik Bölgesi Kararı Yine Uzatıldı

Gaziantep Valiliği olası tehdit ve tehlikelere karşı Fırat Nehri üzerindeki ada bölgesi için uyguladığı özel güvenlik kararı 15 gün dahpa uzatıldı.

21.01.2016 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Valiliği olası tehdit ve tehlikelere karşı Fırat Nehri üzerindeki ada bölgesi için uyguladığı özel güvenlik kararı 15 gün dahpa uzatıldı.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, Suriye sınırında süren çatışmalar nedeniyle Fırat Nehri üzerindeki Ada bölgesinde başlatılan özel güvenlik kararının 15 gün daha uzatıldığı açıklandı. Açıklamada, "Son günlerde, Suriye sınırında güvenlik durumunu desteklemek ve ayrıca vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, olası tehdit ve tehlikeleri bertaraf etmek üzere Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Kanun'unun 32/A maddesi gereğince Köprübatı Hudut Karakolu Fırat Nehri üzerindeki Ada Bölgesinde, 22 Ocak 2016 günü saat 13.00' den başlayıp, 05 Şubat 2016 günü saat 13.00' de bitecek şekilde, (15) gün sure ile Valiliğimizce Özel Güvenlik Bölgesi ilan edilmesine karar verilmiştir. Buna göre 22 Ocak 2016-05 Şubat 2016 tarihleri arasında Özel Güvenlik Bölgesi İlan edilen yerlerde her türlü araç ve insana giriş-çıkışının kontrolü, gerektiğinde yasaklanması ve gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce yapılacaktır" ifadelerine yer verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fırat'ın Batısındaki Güvenlik Bölgesi Kararı Yine Uzatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement