Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Çözüm sürecinin devamı ve güçlü bir Türkiye için AK Parti'nin etkin bir gurup ile mecliste gitmesi gerektiğini belirtti.

30.04.2015 14:57

AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Çözüm sürecinin devamı ve güçlü bir Türkiye için AK Parti'nin etkin bir gurup ile mecliste gitmesi gerektiğini belirtti.

7 Haziranda yapılacak genel seçimlerin listelerinin açıklanmasının ardından ilk kez Mardin'e gelen Akdağ, Mardin Havalimanı'ndan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dündar, Mardin Milletvekili adayı Abdullah Erin, partililer ve akrabaları ile araç konvoyu eşliğinde AK Parti Mardin İl Başkanlığı'na geçti.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Akdağ, 4 yıl boyunca mardin ve ülke halkına hizmet etmenin onurunu yaşadığını söyledi.

Ulaşılabilir bir milletvekili olmaya gayret gösterdiğini, hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet etmeye çalıştığını kaydeden Akdağ, şöyle dedi:

"Milletvekilliğim süresince ilime 95 defa geldim. 95 defa Ankara'ya döndüm. Yani Mardin Ankara arası 190 uçuş gerçekleştirdim. Seçim bölgemde bin 32 ziyaret ve etkinlik gerçekleştirerek 535 bin 335 insanımız ile buluştuk. Diğer illere de 15 ziyarette bulunduk. Düğün, taziye, ev ziyareti, köy ziyareti ve diğer etkinliklerinize azami ölçüde katılmaya çalıştım. Fakirin, garibanın, gurebanın ve kimsesizlerin kimsesi olmaya çalıştık."

4 yıl boyunca yaptığı çalışmaları değerlendiren Akdağ, "AK Parti milletvekili olmanın gereği olarak  Allah'a karşı kulluk bilincim ve liderime karşı sorumluluğum, milletin menfaatine olan her işte gerçeği söylemiş olmaktan her hangi bir pişmanlık duymuyorum" dedi.

Çözüm sürecinin Türkiye'nin başarı hikayesi olduğunu, bunda emeği geçtiği içinde mutlu olduğunu aktaran Akdağ,  "Halkımızın barışa olan inancı elimizi her zaman güçlendirdi. Çözüm sürecinin devamı ve güçlü bir Türkiye için AK Parti'nin etkin bir gurup ile mecliste olması gereklidir" diye konuştu.

Akdağ, AK Parti Milletvekili adaylarına da başarılar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement