Görele'de Öğrenciler İçin Kermes Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Görele'de Öğrenciler İçin Kermes Düzenlendi

(Anadolu Ajansı - Ekip) Giresun (AA) – Görele Bilim ve Kültür Derneği'nce ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenlendi.

28.05.2013 15:42

(Anadolu Ajansı - Ekip) Giresun (AA) – Görele Bilim ve Kültür Derneği'nce ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenlendi.

Hayrullah Koç Parkı'nda düzenlenen kermeste temel gıdalar, çeşitli türlerde giysiler ve el yapımı hediyelik eşyalar satışa sunuldu.

Dernek Başkanı Ömer Hacıoğlu, hedeflerinin istikbalin teminatı ve huzurlu yarınlar için, inançlı bir nesil yetiştirmek olduğunu belirterek, "Bu gönül hizmetlerinin maddi kaynağı ise sadece hayırsever milletimizin gönül pınarlarından coşan yardımlardır" dedi.

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ise bir ülkenin kendini geliştirmesi için her şeyden önce bireylerine kaliteli ve sağlıklı bir eğitim vermesi gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Aksi takdirde o toplumun esir ve mahkum olması kaçınılmaz bir sondur. Bizler de bu kapsamda Görele Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına yapılan her türlü etkinliğe destek vermekteyiz. Bu kermeste emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum."

Kermesin, 4 Haziran'a kadar açık kalacağı belirtildi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'de Öğrenciler İçin Kermes Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement