Güneydoğu Anadolu Asansörcüler Derneği Sorunlarını Vali Toprak ile Paylaştı - Son Dakika
Yerel

Güneydoğu Anadolu Asansörcüler Derneği Sorunlarını Vali Toprak ile Paylaştı

(GÜNAYSAD) üyeleri Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

02.01.2012 14:02

Güneydoğu Anadolu Asansörcüler Derneği

(GÜNAYSAD) üyeleri Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

Dernek Başkanı Remzi Aslan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Toprak'ı ziyaret ederek, kentte yaşanan asansör kazaları ve sektörün yaşadığı sorunlar hakkında bilgi verdi.

Toprak, insan hayatında sıkça kullanılan ve büyük kolaylık ile zaman kazandıran asansörlerin bakımının iyi yapılmasının ve bunun yanında güvenilir ehliyete sahip, kalifiye elemanlarca da kontrol mekanizmasının iyi işletilmesi gerektiğini söyledi.

Zaman zaman asansör kazaları olduğunu, ölüme kadar giden bazı olumsuzlukları yaşandığını ifade eden Vali Toprak, bu konuda toplumsal bilincin gelişmesini ve eğitimin yaygınlaştırılması gerektiğini bildirdi.

Bu konuda vatandaşları, asansör kurulumu ve servis konusunda mutlaka belgeli ve garantili iş yapan ve her türlü denetimden geçen firmalardan alışveriş yapmaları gerektiğini kaydeden Toprak, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nü de bir kez daha uyaracağını ve bu konuda olumsuzlukların yaşanmaması için denetim, eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yoğunlaştırılacağını bildirdi.

- DİYARBAKIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güneydoğu Anadolu Asansörcüler Derneği Sorunlarını Vali Toprak ile Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement