Hayrabolu'da Toplu Nikah ve Sünnet Töreni Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Hayrabolu'da Toplu Nikah ve Sünnet Töreni Düzenlenecek

Hayrabolu ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ayçiçeği Festivali etkinlikleri çerçevesinde yapılan toplu nikah ve sünnet töreni için kayıtların başladığını belirtildi.

08.07.2015 13:28

Hayrabolu ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ayçiçeği Festivali etkinlikleri çerçevesinde yapılan toplu nikah ve sünnet töreni için kayıtların başladığını belirtildi.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl 25'incisi düzenlenecek Ayçiçeği Festivali'nde geleneksel toplu nikah ve sünnet töreni kayıtlarının başladığını söyledi.

Festival kapsamında düzenlenen etkinlikliklere katılmak isteyen vatandaşların 31 Temmuz'a kadar kayıt yaptırmaları gerektiğini kaydeden Altayoğlu, şunları ifade etti:

"Vatandaşlarımızın temmuz ayı içerisinde kayıtların yapılması gerekmektedir. Mahalle muhtarlarımızın bu konuya hassasiyet göstererek nikah veya sünnet olmak isteyen çocukları bizlere bildirmeleri ve kayıtlarını yaptırmaları önemlidir. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olacağına inanıyorum.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hayrabolu'da Toplu Nikah ve Sünnet Töreni Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement