Hozat Belediyesinden Futbol Okuluna Yardım - Son Dakika
Yerel

Hozat Belediyesinden Futbol Okuluna Yardım

Hozat Belediyesinden Futbol Okuluna Yardım

Hozat Belediyesi, ilçede faaliyet yürüten Hozat Belediye Futbol Okuluna, forma, spor ayakkabı, eşofman takımı ve futbol topu yardımında bulundu.

19.05.2014 15:38  Güncelleme: 15:36

Hozat Belediyesi, ilçede faaliyet yürüten Hozat Belediye Futbol Okulu'na, forma, spor ayakkabı, eşofman takımı ve futbol topu yardımında bulundu.

İlçede yapımı tamamlanan sentetik sahada sporcularla buluşan Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, sporculara, bir yandan sporla ilgilenirken diğer yandan da derslerini ihmal etmemeleri tavsiyesinde bulundu.

Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbola ilgi duyan gençlere destek olmak için temin ettikleri spor malzemelerinin dağıtımını yaptıklarını belirterek, "Amacımız çocuklarımızın boş vakitlerini spor gibi yararlı faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak. Ama kendilerine sporla ilgilenirken derslerini de ihmal etmemeleri gerektiğini sık sık tembihliyoruz" dedi.

Sporculara, forma, spor ayakkabı ve eşofman takımından oluşan paketleri takdim eden Polat, daha sonra genç sporcularla fotoğraf çektirdi. - Tunceli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hozat Belediyesinden Futbol Okuluna Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement