İzmit Mahalleleri Sahipsiz Değil - Son Dakika
Yerel

İzmit Mahalleleri Sahipsiz Değil

İzmit Mahalleleri Sahipsiz Değil

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın 5 yıl önce başlattığı mahalle gezileri sayesinde sorunlar yerinde tespit edilen yerlerin eksikleri giderilmeye devam ediliyor.

27.09.2014 14:18

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın 5 yıl önce başlattığı mahalle gezileri sayesinde sorunlar yerinde tespit edilen yerlerin eksikleri giderilmeye devam ediliyor.

Malta Mahallesi'ndeki inceleme gezisine Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Polattimur, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri ve mahalle muhtarı Bekir Boz katıldı. Belediye kurmayları Malta Mahallesi'ni adım adım gezerek sorunları yerine görmek imkanı buldular. Muhtar Boz da eksikler hakkında yetkililere detaylı bilgi verdi.

İzmit Belediyesi ekiplerinin Çukurbağ Mahalle gezisinde de cadde ve sokaklar tek tek incelendi. Muhtar Yaşar Tüzer, sorunları yerinde göstererek, "İzmit Belediyesi'nin uygulamasını taktirle karşılıyoruz. Biz onların ayağına değil onlar bizim ayağımıza geliyorlar. Sorunları yerinde görüp çözüm konusunda da karşılıklı görüş alış verişinde bulunmamız çok yararlı oluyor. Başkan Doğan ve ekibine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

İzmit Belediyesi yetkilileri de sokakta belediyecilik anlayışı içinde çalıştıklarını ifade ederek, "Belediye Başkanımız her zaman, 'Oturarak belediyecilik yapılmaz. Belediyecilik, halkın arasında olmak, sokaklarda, caddelerde dolaşmakla olur' diyor. Başkanımızın bu direktifleri doğrultusunda çalışıyoruz" şeklinde konuştular. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Mahalleleri Sahipsiz Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement