Kanserle Yaşam'da Başkan Ulucan Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Kanserle Yaşam'da Başkan Ulucan Güven Tazeledi

Kanserle Yaşam\'da Başkan Ulucan Güven Tazeledi

Kanserle Yaşam Kültür Sanat Eğitim Sağlık Derneği’nde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısında Başkan İnci Ulucan yeniden seçilerek güven tazeledi.

06.03.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanserle Yaşam Kültür Sanat Eğitim Sağlık Derneği'nde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısında Başkan İnci Ulucan yeniden seçilerek güven tazeledi.

Başkan Ulucan, yeniden başkan seçilmenin kendisi için mutluluk verici olduğunu ifade ederek, kendisine güvenerek yeniden oy veren dernek üyelerine teşekkür etti. Ulucan, "Yeni dönemde de kanser hastaları için çalışmalar yapmaya, bu zorlu hastalık sürecinde onların yanında olmaya, kanser öncesi ve sonrası bilgilendirme çalışmaları yapmaya, hastaların moral ve motivasyonunu yükseltecek organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İnci Ulucan başkanlığındaki derneğin Yönetim Kurulu ise; "Hakan Çelikbilek, Rahime Birdoğan, Mücella Tetik, Gülten Sezer, Semiha Uysal, Şule Sezgin, Yurdanur Açıkgöz, Murat Dinçer, Hafize Atacan." Denetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: "Durmuş Etiz, Sabriye Taraktaş ve Habibe Keskin'den oluştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kanserle Yaşam'da Başkan Ulucan Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement