Karağaç'taki Muhtarlıklara Makyaj - Son Dakika
Yerel

Karağaç'taki Muhtarlıklara Makyaj

Karağaç\'taki Muhtarlıklara Makyaj

Tekirdağ’ın büyükşehir yapılanması kapsamında belde statüsünden mahalle statüsüne dönüşerek Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine bağlanan Karaağaç Mahallesi’nde muhtarlık binalarında başlatılan bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

01.04.2015 13:28

Tekirdağ'ın büyükşehir yapılanması kapsamında belde statüsünden mahalle statüsüne dönüşerek Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine bağlanan Karaağaç Mahallesi'nde muhtarlık binalarında başlatılan bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Kapaklı'da Ziraat Odası kurulabilmesi için 4'e bölünen Karaağaç Mahallesi'nde mahalle muhtarlıkları için harekete geçen Kapaklı Belediyesi, yeni bina yapmaya başladı. Eski muhtarlık binalarında da bakım ve onarım çalışması sürdüren Kapaklı Belediyesi Başkanı İrfan Mandalı, "Karaağaç Mahallemiz'de mevcut muhtarlık binaları ve yeni kurulan mahallelerimizin muhtarlık binalarımızda bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlık binalarımızın ve göreve başlayan yeni mahallelerimizin muhtarlarına görevlerinde başarılar ve hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karağaç'taki Muhtarlıklara Makyaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement