Karşıyaka Protokolünü Buluşturan İftar - Son Dakika
Yerel

Karşıyaka Protokolünü Buluşturan İftar

Karşıyaka Protokolünü Buluşturan İftar

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, kentin tanınmış ve önde gelen isimlerini iftar sofrasında buluşturdu.

08.07.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, kentin tanınmış ve önde gelen isimlerini iftar sofrasında buluşturdu. Farklı siyasi düşünce ve inanıştan 100'e yakın davetlinin katıldığı yemekte, dostluk ve barış mesajları verildi.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte her gün farklı bir mahallede iftar yaparak binlerce vatandaşı bir araya getiren Karşıyaka Belediyesi, bu kez kentin önde gelenleriyle iftarda buluştu. Düzenlenen davete, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın yanı sıra, Kaymakam Saadettin Yücel, Milletvekili Ali Yiğit, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, Karşıyaka Cumhuriyet Savcısı Kazım Azapoğlu, Karşıyaka Emniyet Müdürü Serkan Yonar, siyasi partilerin ilçe başkanları, sanayici ve iş adamları, oda ve dernek başkanları, muhtarlar ve meclis üyeleri ile farklı inançların din adamları katıldı.

Karşıyaka Müftüsü Cahit Erhun'un duasıyla açılan iftarda, konuklara hurma, çorba, et sote ve tatlı ikram edildi. Tüm konuklarını restoran girişinde karşılayan Başkan Akpınar, "Medeniyetlerden modern dünyaya gelinceye kadar, oruç tutmak maneviyatımızın en ayrıcalıklı dönemleri olmuştur. Oruç tutmak sadece aç kalmak değil, insanların dayanışma ve birliktelik duygusunun da gelişmesidir. Bugün bu sofrada, farklı dinlerden, farklı düşüncelerden misafirleri ağırlamak da Karşıyaka'nın farkı diye düşünüyorum. Dualarımızın kabul olmasını diliyorum" dedi.

DOSTLUK VE DAYANIŞMA MESAJI

Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel ise, dostluk mesajları vererek, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu sofrada hep birlikte olmak bizler için çok önemlidir. Ramazan Ayı, dostluk ve dayanışma duygularının pekiştirileceği bir aydır. Bu Ramazan ve Her Ramazan sloganı eşliğinde Karşıyakamızdan dünyaya, dostluk, kardeşlik, barış ve huzur mesajını en güzel şekilde vermiş olduk." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karşıyaka Protokolünü Buluşturan İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement