Kayseri Süper Amatör Küme - Son Dakika
Yerel

Kayseri Süper Amatör Küme

Kayseri Süper Amatör Küme

Kayseri Süper Amatör Küme’de oynanan erteleme maçında Yeni Mahalle Yeni Ufuklarspor, zayıf rakibi Barogücü’nü 5-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etti.

21.12.2015 11:38

Kayseri Süper Amatör Küme'de oynanan erteleme maçında Yeni Mahalle Yeni Ufuklarspor, zayıf rakibi Barogücü'nü 5-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etti. Kırmızı-Beyazlı takım bu galibiyet ile puanını 28'e çıkardı ve ligin ilk yarısını 3. sırada tamamladı.

STAT: Sümer Stadı 1 Nolu Saha

HAKEMLER: Özgür Reha Alıcı *** Halit Karacabay *** Salih Ulu ***

YENİ MAHALLE YENİ UFUKLARSPOR: Atakan Asker *** Rıdvan Karakaya ** (Dk.44 Enes Malik Mert ***) Mehmet Arı *** Yener Çabuker *** Murat Altuner *** Cihat Aktaş *** Fatih Karakuş *** Ebubekir Baydilli *** Ali Hashalıcı *** Yusuf Yanar *** Bulut Yılmaz *** (Sertaç Bağçı ***)

BAROGÜCÜ: Serdar Öztürk * Muhterem Şimşek * Vedat Mortaş * Hüsnü Can Baştekin * Göksel Ulusoy * M.Şaban Sinanoğlu * Murat Abbasoğlu * Fikri Kaplan * Yasin Çolakerol * Osman Turan * Ahmet Kırlı *

GOLLER: Dk.35 Mehmet Arı, Dk.55 Ali Hashalıcı, Dk.76 Enes Malik Mert, Dk.83 Yusuf Yanar, Dk.85 Fatih Karakuş (Yeni Mahalle Yeni Ufuklarspor) - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Süper Amatör Küme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement