Keleşoğlu Ailesine Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Keleşoğlu Ailesine Teşekkür

Keleşoğlu Ailesine Teşekkür

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Çarpan, eğitime desteklerinden dolayı hayırsever iş adamı Hakkı Celal Keleşoğlu adına eşi Hale Keleşoğlu'na teşekkür plaketi takdim etti.

23.10.2014 13:38  Güncelleme: 14:55

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, eğitime desteklerinden dolayı hayırsever iş adamı Hakkı Celal Keleşoğlu adına eşi Hale Keleşoğlu'na teşekkür plaketi takdim etti.

Manisa'da "Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası" kapsamında il genelinde eğitime katkı sağlayan hayırseverlerin fotoğraflarının yer aldığı albüm ve plaket takdim töreni Anemon Otel'de yapıldı. Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, törene katılamayan Kulalı iş adamı Hakkı Celal Keleşoğlu'nun plaketini ve albümünü Hakkı Celal Keleşoğlu adına eşi Hale Keleşoğlu'na takdim etti. Konuyla ilgili düşüncelerini paylaşan hayırsever Hale Keleşoğlu, "Manisa'da yapılan törene katılamadım. Bu gün Kula'da hazırlanan bu albümü ve plaketi almak bizi onurlandırdı. Bu güne kadar Kula ilçesinde yapmış olduğumuz yardımlar oldu eksiklerimiz olmuş olabilir. Bugünden sonra da eksikliklerimizi tamamlayarak Kula için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keleşoğlu Ailesine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement