Kepez Mahmut Celalettin Ökten İhl'de Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kepez Mahmut Celalettin Ökten İhl'de Çalışmalar Devam Ediyor

Kepez Mahmut Celalettin Ökten İhl\'de Çalışmalar Devam Ediyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kültür Mahallesi'nde yapımı devam eden yatılı Kepez Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemeler yaptı.

15.08.2013 12:04

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kültür Mahallesi'nde yapımı devam eden yatılı Kepez Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemeler yaptı.

Kepez Belediyesi öncülüğünde hayırsever desteği ile Kültür Mahallesi'nde inşa edilen ve hafız öğrencilerin eğitim göreceği Kepez Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı sürüyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İmam-Hatip Okullarının manevi kurucusu olarak kabul edilen Mahmut Celalettin Ökten ismiyle 2013-2014 eğitim ve öğretim döneminde kapılarını açacak olan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatını, meclis üyeleriyle birlikte gezerek incelemelerde bulundu.

Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri Adlıhan Dere ve Zeki Çivik ile birlikte, 9 ay önce temeli atılan İHL binasında devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Hakan Tütüncü, Türkiye'nin hafız düzeyindeki öğrencilerinin eğitim göreceği üçüncü okul olma özelliğini taşıyan yatılı Kepez Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Lisesi'nin, günümüzün en son teknolojisiyle donatılacağına dikkat çekti.

Kepez Mahmut Celalettin Ökten İHL ve pansiyon binasının projesi, Selçuklu mimarisinden esinlenerek hazırlandı. 24 derslikten oluşan okulda tüm dünya kütüphaneleriyle bağlantı sağlayabilen bir kütüphane, spor salonu, konferans salonu ve 320 kişilik pansiyon bulunuyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Mahmut Celalettin Ökten İhl'de Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement