Kurtuluş Çamurdan Kurtuldu - Son Dakika
Yerel

Kurtuluş Çamurdan Kurtuldu

Kurtuluş Çamurdan Kurtuldu

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından ilçe genelinde başlatılan yol yapım, bakım, onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

09.12.2015 11:26

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından ilçe genelinde başlatılan yol yapım, bakım, onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkanı Gürşat Kale'nin talimatıyla ilçenin tüm mahallelerinde aciliyet durumuna göre başlatılan yol çalışmaları Kurtuluş Mahallesi'nde sürdürülüyor. Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, "Yol yapım çalışmalarımız şuan Kurtuluş Mahallemizde bulunan Nazmi Topçuoğlu Caddesi'ne bağlı 246 ve 247 Girne Caddesi ile Dr. Ali İrfan Aksoy Caddesi'ne bağlı 225,227,250 ve 251'deki sokaklarımızın yanı sıra ara bağlantı yollarımızın tamamına parke taşı döşeyerek vatandaşlarımızı çamurdan kurtarıyoruz. Söz konusu çalışmalarımız tamamlanmasıyla birlikte yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik bir parke taşı döşeme işini gerçekleştirmiş olacağız" dedi.

2016 YILINDA 65 BİN METREKARE DÖŞENECEK

İncirliova'nın tamamında yaklaşık 300 bin metrekarelik bir parke taşı döşeme işine ihtiyaç olduğunu tespit ettiklerini ifade eden Başkan Kale, bugüne kadar yaklaşık 80 bin metrekalelik bir taş döşeme işini gerçekleştirdiklerini söyledi. Söz konusu yol yapım çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam edeceğini vurgulayan Başkan Kale; 2016 yılında en az 65 bin metrekarelik bir yol yapım ve parke döşeme işini daha gerçekleştireceklerini vurgulayarak; "Görev süremiz boyunca vatandaşlarımızdan, mahalle muhtarlarımızdan ve bizler tarafından tespit edilen yaklaşık 300 bin metrekarelik yol döşeme hizmetinin tamamını bitireceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurtuluş Çamurdan Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement