MHP'nin Seyitgazi Başkan Adayı Yıldırım'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

MHP'nin Seyitgazi Başkan Adayı Yıldırım'ın Seçim Çalışmaları

MHP\'nin Seyitgazi Başkan Adayı Yıldırım\'ın Seçim Çalışmaları

MHP Eskişehir Seyitgazi Belediye Başkan Adayı Salih Yıldırım, yerel seçimlerin ardından Seyitgazi ilçesinin yeni bir yol alacağını dile getirdi.

05.02.2014 13:13  Güncelleme: 13:25

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Seyitgazi Belediye Başkan adayı Salih Yıldırım, 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerin ardından Seyitgazi ilçesinin yeni bir yol alacağını dile getirdi.

MHP Seyitgazi ilçe teşkilatı köylerde çalışmalarını sürdürüyor. Kırka'nın yanı sıra Kümbet ve Karaören köylerinde seçim çalışmalarını sürdüren Başkan adayı Salih Yıldırım, iki dönem Kırka ilçesinde Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlattı. Seyitgazi'yi modern bir ilçe yapacaklarını ifade eden Yıldırım, "Belediye başkanlık yaptığım 10 yıllık görev süremde kapım hep açık oldu. Geçen dönem seçmenin tercihi ile nadasa kaldık. Yeni dönemde beldeler kalkıyor. Bizler de sizlerin desteğiyle Seyitgazi'den aday olmaya karar verdik. Seyitgazi ve yöresi hizmet alımında hep geri bırakıldı. Tarihi bir bölge olan yöreye ancak MHP'li kadrolar hizmet getirir" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'nin Seyitgazi Başkan Adayı Yıldırım'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement