Mübadillerden Muharrem Göksel'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mübadillerden Muharrem Göksel'e Ziyaret

Mübadillerden Muharrem Göksel\'e Ziyaret

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 5. Olağan İl Kongresinde İl Başkanı seçilen Muharrem Göksel'e "hayırlı olsun" ziyaretleri sürüyor.

19.02.2015 11:56  Güncelleme: 12:07

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 5. Olağan İl Kongresi'nde İl Başkanı seçilen Muharrem Göksel'e "hayırlı olsun" ziyaretleri sürüyor.

Bu anlamda Samsun Mübadele Derneği Genel Sekreteri Salih Meriç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'i makamında ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini ilettiler.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Sekreter Salih Meriç, yaklaşık iki ay önce geniş bir katılım ile '8. Uluslararası Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Kongresi'ni ile gerçekleştirdiklerini, dernek olarak yaptıkları bu ve bunun gibi programlarla verimli ve faydalı çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Samsun Mübadele Derneği'nin çalışmalarının yakından takip ettiğini ve fırsat buldukça katıldığını ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise, "Mübadeleye tabi tutulanlar, yıldır ekip-biçtikleri topraklarını, iş yerlerini, evlerini, ibadet ettikleri kutsal mekanlarını, sevdiklerinin mezarlarını, anılarını, geçmişlerini geride bıraktılar. Günler, haftalar süren yolculuklarda yaşanan sıkıntıları, verilen mücadeleleri ve göç yollarında şehit düşenleri bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. Mübadeleye tabi tutularak ülkemizin belirli yerlerine gelenler, bulundukları bölgelerin kültürüne önemli katkılar sağladı. Ben bu duygu ve düşünceler içinde her zaman yanınızda ve destekçiniz olduğumuzu belirterek ziyaretlerinizden ötürü teşekkür eder, çalışmalarınız da başarılar dilerim" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mübadillerden Muharrem Göksel'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement