Mudanya Belediyesinin Faaliyet Raporu Şerhen Kabul Edildi - Son Dakika
Yerel

Mudanya Belediyesinin Faaliyet Raporu Şerhen Kabul Edildi

Mudanya Belediyesinin Faaliyet Raporu Şerhen Kabul Edildi

Mudanya Belediye Meclisinin Mart ayı ikinci toplantısında faaliyet raporu şerhen onaylandı.

14.04.2014 14:30  Güncelleme: 14:32

Mudanya Belediye Meclisi'nin mart ayı ikinci toplantısında faaliyet raporu "şerhen" onaylandı.

Meclis toplantısında, 5 yıl görev yapacak Çiftçi Malları Koruma Meclisi seçimleri yapıldı. Gizli oyla yapılan seçimlerde Ziya Kalafat, Ali Osman Bayram, Sadettin Tamaç, Süleyman Turan ve Yusuf Ünal seçilip oy birliğiyle seçilirken, 5 kişilik yönetim kurulu önümüzdeki günlerde kendi aralarında toplanarak yeni başkanını seçecek.

Gündemin ikinci maddesinde, belediye başkanlığının 2013 yılına ait faaliyet raporu oldu. MHP ve CHP grubu rapor hakkında görüşlerini bildirdi. Söz alan Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Mazbata töreni sonrası eski Belediye Başkanı Hasan Aktürk devir sırasında bize 7,5 milyon lira borç bıraktığını söylemişti. Faaliyet raporu sonrası ortaya çıkan rakamın 17,5 milyon lira olduğunu gördük. Mali hesapları bağımsız denetim şirketine incelettirip neticesini de Mudanyalılarla paylaşacağız. Biz bu borcun 30-35 milyon liralara çıkmasından endişe ediyoruz. Mudanyalılar merak etmesin, biz verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Bu da gerçekçi projelerle olacaktır, şeffaf belediyecilik anlayışıyla tüm hesaplarımız açık ve net olcaktır" dedi.

Oylamada CHP grubu adına söz alan Akın Poroy, "Mali konulara grup olarak şerhen, diğer konuları olduğu gibi kabul ediyoruz" dedi ve CHP grubunun mali konularda şerh koyduğu faaliyet raporu, AK Parti ve MHP'li üyelerce oy birliğiyle kabul edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya Belediyesinin Faaliyet Raporu Şerhen Kabul Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement