Mudanya'da Sahil Şeridi Tel Örgüyle Kapatıldı - Son Dakika
Yerel

Mudanya'da Sahil Şeridi Tel Örgüyle Kapatıldı

Mudanya İskele Meydanı ile Mütareke Müzesi arasındaki bölümün sahil tarafındaki kısmının tel örgülerle çevrilmesiyle ilgili vatandaşlardan gelen şikayet ve eleştiriler üzerine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Sahil Projesi'nin Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülüp, tel örgünün Büyükşehir tarafından kapatıldığını belirtti.

13.03.2015 16:46

Mudanya İskele Meydanı ile Mütareke Müzesi arasındaki bölümün sahil tarafındaki kısmının tel örgülerle çevrilmesiyle ilgili vatandaşlardan gelen şikayet ve eleştiriler üzerine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Sahil Projesi'nin Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülüp, tel örgünün Büyükşehir tarafından kapatıldığını belirtti.

İskele Meydanı ile Mütareke Müzesi arasındaki alanın deniz kenarına çekilen tel örgülerle ilgili Mudanyalı vatandaşlardan çok fazla eleştiri ve şikayet aldıklarını kaydeden Başkan Türkyılmaz, projenin Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütüldüğünü bildirdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya sahilinde yapılması planlanan "Güzelyalı Feribot İskelesi-Mudanya Balıkçı Barınakları Arası Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi"nin yaz ayları öncesinde yapılmasının vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandığını ifade eden Başkan Türkyılmaz, şunları kaydetti:

"Sahil şeridinin deniz tarafının tel örgülerle kapatılmasıyla ilgili vatandaşlarımızdan çok sayıda şikayet aldık. Projeyi yürüten Büyükşehir Belediyesi'nin müteahhidi vatandaşlarımızın can güvenliği için elbette önlem alacaktır. Ancak uygulama etap etap yapılsaydı, hem yaz aylarında vatandaşlarımız kordonda rahatça yürüyüş yapabilecekti, hem de görüntü kirliliği olmayacaktı. Vatandaşların bu konudaki rahatsızlığını en aza indirgemek için Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerimiz devam ediyor"

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mudanya'da Sahil Şeridi Tel Örgüyle Kapatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement