Muğla Valisi Çiçek, Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Muğla Valisi Çiçek, Görevine Başladı

Muğla Valisi Çiçek, Görevine Başladı

Son Valiler Kararnamesi ile Muğla Valiliğine atanan Amir Çiçek, görevine başladı.

29.09.2014 15:44  Güncelleme: 15:52

Son Valiler Kararnamesi ile Muğla Valiliğine atanan Amir Çiçek, görevine başladı.

Makam aracıyla kente gelen Çiçek için valilik önünde karşılama töreni düzenlendi. Çiçeklerle karşılanan Çiçek, Vali Özer Türk Salonu'nda kentin yöneticileri ve basın mensupları ile bir araya geldi.

Muğla'nın, Ege'nin en önemli kentlerinden biri olduğunu belirten Çiçek, "Basın mensuplarının her şeyden haberi olacak. Biz bilgiyi saklayan değil, paylaşan, Muğla'ya hizmet yapacak bir yönetici olacağız" dedi.

Muğla'da çok önemli hizmetlerin yapıldığını, bunların devamı için rehber olmak için geldiğini vurgulayan Çiçek, şöyle konuştu:

"Hizmetleri daha ileriye götürmek için çalışacağız. Kırsalından şehir merkezine, sahilde yaşayan bir vatandaşa hizmet yapabilirsek, onu memnun edebilirsek o zaman vicdanen rahat olacağım. Ben demiyorum, biz diyorum. Sahada olacağım. Çünkü Muğla güzel bir konumda ama daha güzelini yaşaması lazım. Bazı alanları sektör itibarıyla birinci yapmalıyız. Allah deniz, kum, güneş, orman vermiş. Bunları çok iyi değerlendirmeliyiz. Potansiyelleri hep birlikte değerlendireceğiz."

Çalışmalarında vatandaş odaklı ve hakkaniyet içerisinde olacaklarını vurgulayan Çiçek, demokrasiyi, hukuku en iyi şekilde yaşatacaklarını, herkese saygı duyacaklarını belirtti.

Kimsenin kimseye üstünlüğü olmayacağına işaret eden Çiçek, "Vatandaş odaklı çalışacağız. Bizim için vatandaş, insan olduğu için çok önemli. Devlet, insan için var. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturunu benimsedik. Düşüncesi, fikri zikri, pozisyonu ne olursa olsun insan olduğu için hizmet yapmada hep beraber olacağız" diye konuştu.

Çiçek, Muğla'nın turizmde gelir getirmesi açısından çok iyi konumda bulunduğuna dikkati çekerek, turizmi sürekli hale getirmek için çalışacaklarını, yılın her döneminde sektörü faaliyete geçirmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muğla Valisi Çiçek, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement