Ömer Halis Bebeğe Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ömer Halis Bebeğe Anlamlı Ziyaret

Ömer Halis Bebeğe Anlamlı Ziyaret

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın eşi Seval Atilla, bebeklerine demokrasi şehidi Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halis Demir’in ismini veren Kaçkan ailesini ziyaret etti.

10.08.2016 09:50

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın eşi Seval Atilla, bebeklerine demokrasi şehidi Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halis Demir'in ismini veren Kaçkan ailesini ziyaret etti.

Ceylanpınar'da yaşayan Kaçkan ailesi, yeni doğan bebeklerine FETÖ'nün darbe girişimi sırasında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halis Demir'in adını koydu.

Belediye Başkanı eşi Seval Atilla, Kaçkan ailesini ziyaret ederek Ömer Halis bebeğe çeyrek altın taktı. Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve AK Parti Kadın Kolları'yla gerçekleştirilen ziyarette konuşan Seval Atilla, heyecanlı ve duygusal bir gün yaşadığını belirtti. Darbecilere karşı büyük bir kahramanlık örneği gösteren Şehit Ömer Halis Demir isminin ülke tarihine altın harflerle yazılacağını belirten Atilla, şehidin isminin yeni doğan bir bebeğe verilmesinin de anlamlı olduğunu söyledi. Atilla, "Bugün belediyemiz Kültür Müdürlüğümüzce hazırlamış olduğumuz 'Hoş geldin Minik Hemşehrim' sloganıyla başlattığımız bebek ziyaretlerimizin bir yenisini daha gerçekleştiriyoruz. Yine heyecanlı ve duygusal anlardan birini yaşıyoruz. Çünkü bebeğimiz 15 Temmuz darbe girişiminde tek başına kahramanca darbeyi sekteye uğratmakta destan yazmış bir kahraman şehidimizin ismini almış. Vatan için millet için gözümüzü kırpmadan ölüme gidebileceğimizi dosta düşmana gösteren ömrümüz boyunca minnetle anacağımız kahraman şehitlerimizden birisi. inşallah minik yavrumuz da ismini aldığı kahraman askerimiz gibi yiğit olur. Bu vesile ile bütün şehit ailelerimize sabırlar diliyor, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, gazilerimize de Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Bebeğimiz hayırlı olsun" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ömer Halis Bebeğe Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement