Osmangazi'den Esnafa Hijyen Dersi - Son Dakika
Yerel

Osmangazi'den Esnafa Hijyen Dersi

Osmangazi\'den Esnafa Hijyen Dersi

Osmangazi Belediyesi, 788 esnafa hijyen ve bulaşıcı hastalıklar konusunda eğitim verdi.

25.01.2012 17:30

Osmangazi Belediyesi, 788 esnafa hijyen ve bulaşıcı hastalıklar konusunda eğitim verdi.

Osmangazi Belediyesi tarafından "1502 kalite ve örnek iş yeri projesi" kapsamında hijyen ve meslek hastalıkları konusunda eğitim alan 220 esnaf öğrenciye törenle sertifikaları verildi. Kuaförler, berberler, lokantacılar, aşçılar, berberler ve elektrikçiler gibi insan sağlığıyla direk ilgili meslek gruplarına yönelik düzenlenen eğitimlerde sertifika alanların sayısı 788'e yükseldi.

Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende aralarında kuaför, berber, güzellik uzmanı, lokantacı, aşçı ve elektrikçilerin de yer aldığı Osmangazi Meslek ve Eğitim Merkezi'nden 220 öğrenci sertifikalarını aldı.

Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, belediye olarak toplum sağlığıyla ilgili birçok çalışma yürüttüklerini söyledi. Örnek işyerine kalite belgesi vermeye devam ettiklerini söyleyen Bayraktar, "Halk sağlığına büyük önem veriyoruz. Bu hususta bazı meslek gruplarına yönelik çalışmalarımız oluyor. Bugün 220 esnaf öğrenciye sertifikalarını verdik, ancak biliyoruz ki 220 kişi demek binlerce kişinin sağlığını korumak demektir. Daha sağlıklı bir toplum hedefi için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmangazi'den Esnafa Hijyen Dersi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement