Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı'nın Çalışmalarına Başlandı - Son Dakika
Yerel

Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı'nın Çalışmalarına Başlandı

Şahinbey Belediyesi, içerisinde semt pazarı, otopark ve sosyal tesisin yer alacağı Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı'nın çalışmalarına başladı.

01.01.2016 17:00

Şahinbey Belediyesi, içerisinde semt pazarı, otopark ve sosyal tesisin yer alacağı Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı'nın çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yazılı açıklamasında, Perilikaya Mahallesi'nin çok büyük ve önemli bir mahalle olduğunu belirtti.

Söz konusu mahalledeki vatandaşların, pazar ve sosyal tesis talepleriyle karşılaştıklarını hatırlatarak, gelen talepler doğrultusunda harekete geçtiklerini ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Şu anda 25 Aralık Polis Karakolu'nun yanında ara sokaklarda kurulan bir pazar vardı ve vatandaşlarda bu konudan son derece muzdarip.  Öncelikle Perilikaya'da bulunan futbol sahası evlerin arasında kaldığı için vatandaşlarımız bununda kaldırılmasını istiyordu. Bizde yaptığımız değişiklikle bu alanın altını otopark ve market olarak kullanmak üzere, onun üst katı bölgenin pazar yeri ihtiyacını karşılayacak bir pazar onunda üstünü yine bölgenin gençlik merkezi ihtiyacını karşılayacak bir gençlik merkezi yapacak şekilde projelendirdik."

Tahmazoğlu, bu kapsamda tesisin kurulacağı 4 bin 500 metrekare alanın hafriyat ve ilk beton işinin tamamlandığını, çok kısa bir sürede temel atma aşamasına geçeceklerini vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı'nın Çalışmalarına Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement