Polatlı Ziraat Odası Başkanlığına Köseoğlu Yeniden Seçildi - Son Dakika
Yerel

Polatlı Ziraat Odası Başkanlığına Köseoğlu Yeniden Seçildi

Ankara’nın Polatlı ilçesinde Ziraat Odası başkanlığına Zekai Köseoğlu yeniden seçildi.

08.02.2015 18:07

Ankara'nın Polatlı ilçesinde Ziraat Odası başkanlığına Zekai Köseoğlu yeniden seçildi.

Polatlı AK-RA düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurulda 97 delegeden 56'sının oyunu alan Zekai Köseoğlu, yeniden başkan oldu. Genel Kurulda diğer aday Şaamettin Emektar 41 oy aldı.

Başkan Köseoğlu, yaptığı açıklamda, tarım sektörünün sıkıntılı olduğunu ve ilçedeki tüm çiftçilerin sorunlarını dile getirip çözüm üretmeye çaba sarf edeceklerini söyledi.

Köseoğlu, "Tarım ve hayvancılık çok önemli bir sektör. Ülkemizde yaşayan 76 milyon ile ülkemize gelen 40 milyon insanı doyurmak zorundayız. İnsanımızın huzuru ve mutluluğunun tek teminatı karnının doymasını sağlayan, giydiren tarım kesimidir. Halkımızın huzuru, mutluluğu ve refahı için üretmeye, çalışmaya devam edecek, delegelerimizin güvenine layık olmak için tüm azmimizle çalışacağız" diye konuştu.

Genel kurula, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, AK Parti İlçe Başkanı Gazi Karaoğlu, CHP İlçe Başkanı Ömer Lütfi Türker, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, Polatlı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Erol Ünal, siyasiler ve delegeler katıldı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polatlı Ziraat Odası Başkanlığına Köseoğlu Yeniden Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement