Polis, 52 Çocuğu Sünnet Ettirdi - Son Dakika
Yerel

Polis, 52 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Polis, 52 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Ordu'nun Kumru İlçe Emniyet Amirliği 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında 52 çocuğu sünnet ettirdi.

10.04.2012 11:01

Ordu'nun Kumru İlçe Emniyet Amirliği 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında 52 çocuğu sünnet ettirdi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Kumru Emniyet Amirliği'nce 10 Nisan Polis Haftası'nda futbol turnuvası, sünnet şöleni, kompozisyon, satranç ve şiir yarışması düzenlendi. Düzenlenen etkinliklerden sünnet şöleni Kumru Davut Yılmaz Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Aileleri tarafından kapalı spor salonuna getirilen 52 çocuk buradaki şölene katıldı. Şölende katkıları olan ve emeği geçen vatandaşlara Emniyet Amirliği'nce birer teşekkür belgesi verildi.

Törene Kumru Kaymakamı Ahmet Özkan, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Yukarıdamlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, Fizme Belediye Başkanı Hikmet Bilü, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali ihsan Şentürk, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erkan Sağındık, İlçe Müftüsü Abdullah Pamuklu, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kumru Emniyet Amiri Mehmet Öztürk yaptığı konuşmada, "Polis teşkilatımızın 167. kuruluş yıl dönümünde polis-vatandaş kaynaşmasını sağlamak amacıyla ilçemizde futbol turnuvası, sünnet şöleni, okullarımızda kompozisyon, şiir ve satranç yarışmaları düzenledik. Bu etkinliklerimizden olan 52 çocuğumuzu vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın da desteğiyle sünnet ettirdik. Bu çalışmalarda emeği ve katkıları olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis, 52 Çocuğu Sünnet Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement