Rektör Gönüllü ile Öğrenciler Arasında Samimi Diyaloglar - Son Dakika
Yerel

Rektör Gönüllü ile Öğrenciler Arasında Samimi Diyaloglar

Rektör Gönüllü ile Öğrenciler Arasında Samimi Diyaloglar

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü ile üniversite öğrencileri arasında samimi sohbet ve diyalog yaşandı.

07.11.2015 16:54

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü ile üniversite öğrencileri arasında samimi sohbet ve diyalog yaşandı.

Gölbaşı Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret eden Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, öğrencilerle bir araya geldi.

Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Ali Aydın ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet Kaygusuzoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'yü Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin karşıladı.

Rektör Prof. Dr. Gönüllü ve beraberindeki heyet Gölbaşı Meslek Yüksekokulu kampüsünü gezerek çalışmalar ve yapımı devam eden inşatlar hakkında bilgi aldı.

Ardından öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü onlarla sohbet ederek çeşitli tavsiyelerde bulundu. Geleceğe dair hedef belirlemeleri noktasında sağlıklı kararlar vermelerinin önemli olduğunu belirten Rektör Gönüllü, "İnançlı olacaksınız. Geleceğe yönelik hedeflerinizi belirlemeniz ve hedefinize doğru yılmadan, sabır ve inançla yürüyeceksiniz. Şu günlerinizin kıymetini bilip en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Hayata atılırken donanımlı ve yetişmiş olmanız sizin için büyük avantajdır. Bunun için de okul yıllarınızın, hocalarınızın ve idarecilerinizin sizlere verdiği emekleri karşılıksız bırakmamanız gerekmektedir. Vatanını ve milletini seven, değerlerine sahip çıkan, değişime ve gelişmeye açık, kendinizle ve toplumla barışık yaşayan bireyler olarak yetişmeniz bizim hedeflerimizdendir. Sizler de bu konuda çaba göstermelisiniz. Adıyaman Üniversitesi olarak güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim ve öğretim hayatınızı devam ettirmeniz için bütün imkanlarımızı seferber etmekteyiz. Bu konuda çaba gösteren çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Rektör Gönüllü daha sonra öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Gönüllü ile Öğrenciler Arasında Samimi Diyaloglar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement