Sabıkalı Yolda, Kamyonlara Hız Denetimi - Son Dakika
Yerel

Sabıkalı Yolda, Kamyonlara Hız Denetimi

Kamyon kazalarıyla gündeme gelen Kemerburgaz yolunda, trafik ekipleri hız denetimi yaptı.

11.04.2013 14:16  Güncelleme: 14:18

Kamyon kazalarıyla gündeme gelen Kemerburgaz yolunda trafik ekipleri hız denetimi yaptı. Hız limitini aşan araç sürücülerine ceza kesildi.

Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, hız yapan kamyonların neden olduğu kazalarla gündeme gelen Kemerburgaz yolunda denetim başlattı. Yaklaşık 15 gündür sürdürülen denetimler kapsamında, hız limitini aşan ya da şerit ihlali yapan kamyon ve otomobillere ceza kesildi. Denetimlere takılan kamyon sürücüsü Dursun Duran, "Çok güzel uygulama yapıyorlar. Devamının olmasını bekleriz. Sürat kontrolü yapıyorlar. İhlal yapanlara ceza kesiliyor" diye konuştu.

Trafik Şube Müdürlüğü'nden Yavuz Eren, yaklaşık 15 gündür denetim yaptıklarını belirterek, "Hemen hemen her 500 metrede bir ekip ya da motorize unsur var. Günlük 50-60 kamyona ceza yazılıyor. Sol şerit ihlali, hız ihlali var. Branda takmayan kamyonlara ceza yazıyoruz. Radarla tespit edilen hız ihlali yapanlara ceza yazılıyor: Burada çok fazla ceza ihlali olduğu için ikinci bir emre kadar uygulama devam edecek" dedi.

Kamyon sürücüsü Hasan Pehlivan ise uygulama yapan trafik ekiplerine çikolata dağıttı. Uygulamadan memnun olduklarını belirten Pehlivan, "Biz de uygulamadan memnun olduğumuz için Polis Haftası'nı çikolatalarla kutluyoruz. Hafriyat kamyonu sürüyorum. Taksiler de dikkatli olursa iyi olur. Gece gündüz radar uygulaması var" şeklinde konuştu.

- İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sabıkalı Yolda, Kamyonlara Hız Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement