Sağlık Müdürü Taş, Personelle Vedalaştı - Son Dakika
Yerel

Sağlık Müdürü Taş, Personelle Vedalaştı

Sağlık Müdürü Taş, Personelle Vedalaştı

Adıyaman Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, görevinden istifa ederek personel ile vedalaştı.

21.10.2013 16:21

Adıyaman Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, görevinden istifa ederek personel ile vedalaştı.

Sağlık Müdürlüğü Salonu'nda gerçekleşen veda programında duygusal anlar yaşandı. Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, konuşmasında zaman zaman duygulanarak konuşmakta güçlük çekti. Mehmet Emin Taş,'a 11 yıllık müdürlük görevindeki üstün başarı nedeniyle personel tarafından hazırlanan teşekkür plaketini Müdür Yardımcısı Nurettin Karakaya verdi.

Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, tüm personeline mesai mefhumu gözetmeden yaptıkları üstün çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, helallik istedi.

Mehmet Emin Taş, konuşmasında şunları ifade etti:

"Allah'a hamd olsun bugün insanlarımızın nitelikli ve kaliteli sağlık hizmet aldığı modern sağlık tesislerine kavuşmuş bir il konumuna getirdik. Gerek birinci basamak ve gerekse 2.3 basamak sağlık hizmetlerinde ilimizin fiziki alt yapısını güçlü kılarak insan kaynağımızın hem nicelik hem de nitelik olarak artırarak erkin hizmet sunumunu hep birlikte başardık.

Yapmış olduğumuz özgün projelerle ilimizi Türkiye ölçeğinde sağlık politikalarının en iyi algılayan ve uygulayan örnek illerden biri yaptık. Bunu yaparken hep ekip ruhunu öncelikli kıldık, ben değil biz olduk. Enerjimizi hep olumlu ve ilimizin daha iyi sağlık hizmeti alması yönünde kanalize ettik. Sağlıkta dönüşüm programı kapsamında ilimizin sağlık hizmetleri noktasında yaşanılır bir kenet konumuna gelmesini hep birlikte sağladık.

Sadece yatırım bazında ilimize 300 milyon TL'lik bir yatırım kazandırdık. İnsan kaynağımızı bin 800 kişiden 5 bine çıkardık.

İlimize yeni ve modern sağlık hizmetleri kazandırdık. Hizmetin odağına insanımızı alarak hasta memnuniyetini öncelikli özveriyle hizmet ettik. Çalışan sağlık personelimizin özlük hakları noktasında hep hassas davrandık. Hak hukuk çerçevesinde hep yanında olduk. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek kuruma adaptasyonu hep birlikte gerçekleştirdik.

Bu gönül huzuru içinde gözüm arkada kalmadan şevkle yürüttüğümüz sağlık müdürlüğü görevimi bırakıyorum. Sizlerden helallik istiyorum. Ben bütün haklarımı helal ediyorum. İlin yerel yönetimler noktasında sorumluluğuna talip olduk. Bu konuda da dua ve desteklerinizi bekliyor, hepiniz Allah'a emanet ediyor ve selamlarımı sunuyorum." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Müdürü Taş, Personelle Vedalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement