Samsunspor'da Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Samsunspor'da Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları

Samsunspor, Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü sahasında Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

10.03.2012 09:00

Samsun spor, Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü sahasında Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Nuri Asan Tesislerinde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm oyuncular katıldı. Kırmızı-beyazlılar, salonda yaptığı kondisyon çalışmasının ardından antrenmanı tamamladı.

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz da kırmızı-beyazlıların internet sitesinden taraftarlara çağrıda bulunarak, takımı Gaziantepspor maçında yalnız bırakmamalarını istedi.

Karşılaşmada 7'den 70'e tüm taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Kadın ve 16 yaş altı futbolseverler için 19 Mayıs Stadı'nda bin 415 kişilik yer ayrıldı. Gaziantepspor maçında tribünlerin dolu olmasını bekliyoruz. Çünkü Samsunspor'umuz için Gaziantepspor maçı çok önemli. Ligde kalma yolundaki bu önemli maçta taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Takımımızın itici gücü olan taraftarımızın bu maçta da bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyorum."

Kulüp yönetim kurulu üyesi İsmail Hut ise Samsunspor'un galip gelmesinde en büyük etkenlerden birinin şüphesiz seyircileri olduğunu belirterek, "Bu nedenle taraftarımızdan ricamız, spor şehri Samsun ve Samsunspor'a yakışan bir şekilde takımlarına destek vermeleridir" ifadelerini kullandı.

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsunspor'da Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement